OM OSS

Kjære gamle som nye kunder - Velkommen til vår nye nettbutikk.

Du er nå inne på siden vår som heter «om oss», som er en 21-årig historie siden Alpin Rally Sport ble registrert som et firma innen salg av Rally supporterutstyr. «Oss» har vært veldig varierende opp gjennom disse årene, fra en`ansatt til 26 «ansatte» under Rally Norway i 2009. Dette har vært veldig minnerike år for mange av dem som har vært involvert, men det viktigste er alle kundekontaktene vi har hatt gjennom tiden. Dette gjenspeiles når vi møter alle våre trofaste kunder på arrangementer i Norge, Sverige, Finland og ellers rundt i Europa.

Fra nostalgi til ny nettbutikk – Vår nye nettbutikk markedsføres under navnet Team Alpin, som er en videreføring av Alpin Rally Sport. Den nye nettbutikken blir derfor www.teamalpin.no. Grunnen til dette er at vi ønsker å bruke et mere nøytralt virksomhetsnavn siden noe av fremtiden ligger i et utvidet vareutvalg. Likevel er rally-produkter i fremste linje og ikke minst fordi vi er en Norsk Offisiell WRC-forhandler, noe vi har vært i en årrekke. Nye sortimenter kommer etter hvert, og det vi kan skilte med allerede er produkter innen vår kategori Historisk motorsport, Wild-Life Collection samt Suvernirer.

Virksomheten de siste årene var vært «på veien» bokstavelig talt med WRC og Rallycross over det meste av Europa. I fjor dessverre, av kjente årsaker så hadde vi ikke et eneste arrangement å reise til. Dette har gjort at vi har satt nettsalg i fokus igjen, og håper våre tidligere kunder finner frem til vår butikk. Etter hvert blir det vel noe lys i tunellen igjen. Vi tror i alle fall på det selv om det tar litt tid. Ta en titt på produktene våre i nettbutikken i mellomtiden og vi skal gjøre alt for at du skal bli en fornøyd kunde.

Vennlig hilsen Bjørn

Handlekurv