SALGSBETINGELSER

FORETAKSINFORMASJON
Salgsbetingelser (Kjøpsvilkår) for Team Alpin
Selgers navn: Alpin Rally Sport (Team Alpin)
Org.nr. 981302125-Bjørn Lukashaugen
Postadresse: Øvre Badstuveg 34, 2208 Kongsvinger
Besøksadresse: Øvre Badstuveg 34, 2208 Kongsvinger
E-post: kontakt@alpinrally.no
Telefon: 95936548
Team Alpin (alpin Rally Sport) vil i denne avtalen senere bli benevnt som vi eller oss.
Kjøper er den som foretar bestillingen.

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS
Bestilling
Når vi mottar din bestilling vil vi automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Det er viktig at du kontrollerer at denne er i overenstemmelse med din bestilling. Ved eventuelle avvik mellom det du har bestilt og det vi kan levere (utsolgte varer etc) vil vi ta kontakt for å komme til enighet om situasjonen, før vi sender ordren.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på nettsiden. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål slik at vi kan gi deg en best mulig hjelp til en vellykket handel.

Priser
Den oppgitte prisen for varen i nettbutikken inkluderer mva og er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Kostnader som gebyr og leveringskostnader vil fremkomme på ordrebekreftelsen og vil vise beløpet eksklusiv og inklusiv mva.

SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER
Levering/Ekspedering

Normal leveringstid fra oss er fra 3-5 virkedagerdager etter at vi har fått bestillingen.

Frakt
Varene vil normalt bli sendt med vår samarbeidspartner Bring. Kostnader forbundet med frakt/ekspedisjon fremkommer av ordrebekreftelsen.
Vi har risikoen for varene inntil de overtas av deg eller tredjepart som er utnevnt av deg, dvs når du har fått varene i din besittelse. Dersom vi er tomme for en vare vil du bli underrettet om dette og meddelt eventuell ny leveringstidspunkt.

Betaling
Vi krever betaling av varene fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kjøper. Betalingen må foretas med kort eller eventuelt Vipps. En eventuell fakturering må avtales på forhånd, og gjelder kun for bedrifter og offentlige etater.
Oppkravsbestillinger er ikke mulig.

Personopplysninger
Team Alpin/Alpin Rally Sport behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Team Alpin/Alpin Rally Sport blir betalingen behandlet av Nets som er en
sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapened regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille en vare må du skriftlig ta kontakt med oss på forhånd uten unødig opphold. Etter at du har mottatt varene bør du snarest undersøke om leveransen er i overenstemmelse med ordrebekreftelsen, eller om varene er skadd under transport, eller har eventuelle feil eller mangler. Dersom det viser seg at noe av dette er grunnlag for en eventuell retur, må du snarest mulig kontakte oss angående en returfrakt. Du vil få opplysninger om hvordan dette kan foretas gjennom vår transport partner. Du må ikke sende en vare i Oppkrav til oss dersom du ønsker å returnere en vare. Den vil ikke bli hentet av oss og det vil påløpe returfrakt som du må betale posten. Dersom du ønsker å avbestille varene må kjøper ta kontakt med oss.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Team Alpin/Alpin Rally Sport skriftlig melding (e-post, brev eller ved ”kontaktknapp”) at du vil påberope deg mangelen. Team Alpin/Alpin Rally Sport vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Regler om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)

Angrerett
Angrerettsloven gir deg som privatperson rett til, uten ekstra kostnad, å sjekke produktet før
det returneres innenfor angrerettsloven. Angrerettfristen gjelder fra den dagen du som kjøper mottok varen og 14 dager fremover.
Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og
legger ved utfylt angrerettsskjema (som lå vedlagt i forsendelsen) Du vil da få tilbakebetalt det du har betalt for varen inklusiv fraktkostnaden for forsendelsen. men du må som kjøper betale returporto. Ta kontakt med oss for en returfrakt som er en gunstig avtale. Se utfyllende informasjon i angrerettsskjemaet.

Garanti
Garanti gis av den enkelte produsent slik at dette er varierende og gir kjøperen rettigheter i tillegg til de kjøperen allerede har etter ufravikelig lovgivning. En garanti innebærer dermed ingen begrensninger i kjøperens rett til reklamasjon og krav ved forsinkelse eller mangler
ifølge punkt. 9 og 10 i standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett (Se forbrukertilsynet)

Handlekurv